image
White laying hens romp about in a poultry house of the poultry farm Daetwyler, pictured in Oberwangen in the Canton of Thurgau, Switzerland, on February 28, 2018. The family business of Hans-Jakob and Rosmarie Daetwyler is specialized in the production of Easter eggs since 1990. Before Easter, they color around 6'000 eggs daily by hand in six different colors together with their son Pascal and daughter Jasmin as well as four employees. The hens of the poultry farm Daetwyler lay about 14'000 eggs per day that are sorted and packed on site. (KEYSTONE/Gaetan Bally) Weisse Legehennen tummeln sich in einem Stall des Gefluegelhofs Daetwyler in Oberwangen im Kanton Thurgau, aufgenommen am 28. Februar 2018. Der Familienbetrieb von Hans-Jakob und Rosmarie Daetwyler ist seit 1990 auf die Produktion von Ostereiern spezialisiert. Vor Ostern faerben sie zusammen mit Sohn Pascal und Tochter Jasmin sowie vier Angestellten taeglich von Hand rund 6'000 Eier in sechs verschiedenen Farben. Die Huehner des Gefluegelhofs Daetwyler legen um die 14'000 Eier pro Tag, die vor Ort sortiert und verpackt werden. (KEYSTONE/Gaetan Bally)