image
Freshly manufactured elbow macaroni dry in a plastic box in the drying room of the poultry farm Daetwyler, pictured in Oberwangen in the Canton of Thurgau, Switzerland, on February 28, 2018. Besides fresh eggs, family Daetwyler sells egg liqueur, fresh egg pasta, sauces, vinegar, oil, preserves, honey, jam, herbal mixtures and mixed spices as well as dried fruits on their farm. (KEYSTONE/Gaetan Bally) Frisch hergestellte Hoernli-Teigwaren trocknen in einem Plastikbehaelter im Trocknungsraum des Gefluegelhofs Daetwyler, aufgenommen am 28. Februar 2018 in Oberwangen im Kanton Thurgau. Neben frischen Eiern verkauft Familie Daetwyler Eierlikoer, Frischeierteigwaren, Saucen, Essig, Oel, Eingemachtes, Honig, Konfituere, Kraeuter- und Gewuerzmischungen sowie getrocknete Fruechte auf ihrem Hof. (KEYSTONE/Gaetan Bally)