55 Objekte
(RM) 338232641
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Trucks and transport containers are parked on the site of the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, pictured on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Lastwagen und Transportcontainer stehen auf dem Gelaende des groessten Coop-Logistikzentrums in Schafisheim im Kanton Aargau, aufgenommen am 14. Maerz 2018. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338232616
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
A truck of the Coop subsidiary railCare brings a transport container for rail transport to the train tracks, pictured in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The Coop logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Lastwagen des Coop-Tochterunternehmens railCare bringt einen Transportcontainer fuer den Bahnverlad zu den Schienen, aufgenommen am 14. Maerz 2018 in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Coop-Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338232601
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
A truck of the Coop subsidiary railCare brings a transport container for rail transport to the train tracks, pictured in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The Coop logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Lastwagen des Coop-Tochterunternehmens railCare bringt einen Transportcontainer fuer den Bahnverlad zu den Schienen, aufgenommen am 14. Maerz 2018 in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Coop-Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338231424
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
A Coop truck leaves the site of the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, pictured on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Coop-Lastwagen verlaesst das Gelaende des groessten Coop-Logistikzentrums in Schafisheim im Kanton Aargau, aufgenommen am 14. Maerz 2018. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
von 1
Alt Text