bild
Homemade pasta in 400 grams packages is displayed for sale on shelves of the farm and gift shop at the poultry farm Daetwyler, pictured in Oberwangen in the Canton of Thurgau, Switzerland, on February 28, 2018. Besides fresh eggs, family Daetwyler sells egg liqueur, fresh egg pasta, sauces, vinegar, oil, preserves, honey, jam, herbal mixtures and mixed spices as well as dried fruits on their farm. (KEYSTONE/Gaetan Bally) Hausgemachte Eierteigwaren in 400-Gramm-Packungen stehen in Regalen des Hof- und Geschenkladens auf dem Gefluegelhof Daetwyler zum Verkauf, aufgenommen am 28. Februar 2018 in Oberwangen im Kanton Thurgau. Neben frischen Eiern verkauft Familie Daetwyler Eierlikoer, Frischeierteigwaren, Saucen, Essig, Oel, Eingemachtes, Honig, Konfituere, Kraeuter- und Gewuerzmischungen sowie getrocknete Fruechte auf ihrem Hof. (KEYSTONE/Gaetan Bally)